BAZENUNS.RS

 

04. 10. 2016. BlicKomentari (0)

KULA Tajkun pobesneo zbog teksta u "Blicu", pretio, vređao i psovao našeg novinara

Lokalni tajkun iz Kule Nikola Džomba optužio je novinare "Blica" i samu našu medijsku kuću da su objavili plaćenički tekst protiv njega, te rekao da je on "pošten", a pritom nije demantovao nijednu informaciju iz objavljenog teksta.

Džomba je pobesno zbog teksta u kom se otkriva da on upravlja lokalnom komisijom koja donosi plan za izdavanje državne zemlje, a koja jedina od svih opštinskih komisija u Srbiji to još nije uradila, zbog čega država već četvrti mesec ne daje novac opštini.

 

Pljuštale psovke i uvrede

 

- Ti si p**ka, plaćenička p**ka. Ne smete da objavite istinu. Pišete da ja radim zemlju. Pa ko radi 700 hektara p**ke jedne!?- rekao je vičući Džomba novinaru "Blica".

 

Onda se okrenuo ka tome ko je po njegovom mišljenju platio objavljivanje teksta s obzirom na to da je on "pošten".


Džomba tekst očigledno nije ni pročitao, jer u tekstu upravo stoji da je kazao da su otkrili prevaru, ali da plana zbog kog je opština blokirana još nema.- Otkriću ja ko tebe i vas plaća to da radite - rekao je Džomba našem novinaru i dalje ponovo nastavio u svom stilu sa uvredama i psovkama i dodao: "Sad to sve lepo snimi, pa objavi, a ja ću da napravim konferenciju kad vidim ko vas plaća. Niste smeli da objavite da su stočari pisali više grla i da zato nema plana- dodao je tajkun besneći dalje.

 

Nazvao je novinara i "pederima", a posle nekoliko minuta psovanja spustio slušalicu.

 

Vučić ga nazvao tajkunom i otužio za pobunu

 

Džomba je inače poznat kao finansijer bivšeg prvoligaša "Hajduka" iz Kule, u kom je bio akter mnogih kontroverzi, jer su ga prozivali da je nameštao utkamice "Hajduka" i "Partizana", a za to ga je optužio bivši član Uprave FK "Partizan" Bojan Radovanović.


Pored sebe u šestočlanoj komisiji ima dva svoja prijatelja, a naši izvori naveli su da on upravlja komisijom.Džomba je inače godinama radio državnu zemlju u Kuli, a premijer Aleksandar Vučić ga je nazvao tajkunom i optužio za organizovanje pobune protiv prodaje zemlje Arapima.

 

Blizak svakoj vlasti

 

U Kuli važi za sivu eminenciju i čovek koji je blizak svakoj vlasti i koji na svaku vlast ima uticaj.

 

Naši izvori takođe tvrde da Džomba upravo tu opštinsku zemlju koju sada deli, obrađuje, ali ne sam preko svoje firme, već preko drugih poljoprivrednika koji uzimaju u zakup zemlju u njegovo ime.

 

Ove godine po zakonu to više neće moći da se radi u tom obimu, jer će od 6.000 hektara, poljoprivrednicima ostati 900, dok će ostalo dobiti stočari, što izgleda posebno boli Džombu i ostale članove komisije zbog čijeg je nerada država blokirala uplate opštini Kula koja čeka 45 miliona dinara.


Komentari (0) OSTAVI KOMENTAR


Ostavi komentar

NUNS zadržava pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni na veb sajtu.
Neće biti objavljivani komentari koji sadrže govor mržnje, pretnje, uvrede i psovke.
Očekujemo da tekstovi budu pravopisno i gramatički ispravni.
Komentari objavljeni na ovom veb sajtu predstavljaju privatno mišljenje njihovih autora a ne zvaničan stav NUNS-a.

Ime i prezime

Komentar