BAZENUNS.RS

 

31. 07. 2018. NUNSKomentari (0)

Pomoćnik predsednika opštine Vlasotince tvrdi da nije pretio novinaru

„Obaveštavam vas novinaru Stamenkoviću nisam pretio“, navodi Vladimir Kocić u odgovoru upućenom NUNS-u koji objavljujemo integralno.

„U vezi sa reakcijom NUNS-a na tekst objavljen na portalu Jugpres-a koji se tiče pretnje koju sam navodno izrekao novinaru Vlastimiru Stamenkoviću, zbog teksta o praznoj sali u zgradi opštine, obaveštavam vas da novinaru Stamenkoviću nisam pretio i da za tu tvrdnju imam svedoka.

 

Regionalna informativna agencija Jugpres, za koju Stamenković radi, pre objavljivanja teksta nije me kontaktirala, kao drugu stranu u predmetnom događaju, kako bi zatražila i moje mišljenje, što je tekst i čitaoce lišilo potpune informacije, a meni nanelo štetu zbog koje ću zaštitu zatražiti na sudu.

 

Što se tiče teksta ilustrovanog fotografijom o tome da 13. jula, oko podneva, u prostoriji većnika na stalnom radu nije bilo nikoga na radnom mestu, obaveštavam vas da tekstu nedostaje činjenica da po opisu radnog mesta, većnici nisu u obavezi da budu samo u kancelariji, već i na terenu, u skladu sa svojim zaduženjima.“


Komentari (0) OSTAVI KOMENTAR


Ostavi komentar

NUNS zadržava pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni na veb sajtu.
Neće biti objavljivani komentari koji sadrže govor mržnje, pretnje, uvrede i psovke.
Očekujemo da tekstovi budu pravopisno i gramatički ispravni.
Komentari objavljeni na ovom veb sajtu predstavljaju privatno mišljenje njihovih autora a ne zvaničan stav NUNS-a.

Ime i prezime

Komentar