NAPADNUTA EKIPA "BLICA" Obezbeđenje u Filmskom gradu uzelo na silu karticu fotoreporteru

Prilikom posete zgradama koje su predmet tužbi kupaca već 12 godina, koliko čekaju na useljenje, ekipa “Blica” je popričala sa nekoliko njih. Nedugo zatim, ispred zgrade se parkirao džip i izašla su dva krupna momka. Prišli su novinarima i kupcima, a nakon rasprave i upozorenja “da svi moraju da se sklone”, jedan od njih se uneo našem fotoreporteru u lice, insistirajući da se memorijska kartica fotoaparata polomi. Kako to nije učinjeno, uzeo je na silu karticu, slikao legitimaciju našeg fotoreportera i otišao.

 

Patrola policijske stanice Čukarica je vrlo brzo stigla na lice mesta po prijavi i uzela izjave. Za to vreme nekoliko automobila je prolazilo oko zgrade i po nekoliko puta, a vrlo brzo se skupio i veći broj čuvara gradilišta.

 

Policajac je memorijsku karticu pronašao bačenu i ona je, nakon protokola, vraćena našem fotoreporteru.

 

Najveća afera

 

Stanovi u Kneza Višeslava i Ratka Mitrovića su verovatno najveća građevinska afera u Srbiji, pošto je više od 500 stanova bilo plaćeno, a nikad završeno. Ipak, poslednjih godina je stvar pokrenuta sa mrtve tačke, objekti su završeni, mnoge porodice su se uselile. Međutim, nikada do sada nije bilo sličnih neprijatnosti, ni sa izvođačima radova ni sa firmama koje su učestvovale u aferi.