BAZENUNS.RS

 

17. 08. 2016. Srpski telegrafKomentari (0)

Građevinski mafijaš preti smrću novinaru Srpskog telegrafa!

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Mijailović pretio je juče smrću reporterima Srpskog telegrafa, koji su na beogradskoj Adi Ciganliji istraživali kako napreduju radovi na bespravnoj izgradnji akva-parka, čiji je investitor.

Mijailović je s dvojicom muškaraca prišao novinaru Srpskog telegrafa Živanoviću i foto-reporteru Borisu Mirkovu i najpre počeo da ih grubo vređa.

 

- Vi niste novinari, vi ste kurve. Zašto kao kurve slikate preko ograde, što ne uđete unutra? Niste ništa drugo nego obične pič*e kada ponovo ovde dolazite. Evo, ja ću vas uvesti da napravite dobre fotografije - rekao je Mijailović.

 

Prizemne uvrede

 

Misleći da mu je sve dozvoljeno samo zato što je nekada bio poznati fudbaler, Mijailović je nastavio da reporterima našeg lista upućuje najprizemnije uvrede pretećim tonom.

 

- Šta ja sada vama treba da uradim? Mogu da kažem da ste bespravno upali na moj posed i da vas ne pustim. Je li vidiš koliko je ovaj grad mali? Juče pišeš onako o meni, a danas si, evo, naleteo na mene. Šta ćemo sad? Šta sada treba da ti uradim? Mislite da možete tek tako da pišate po meni i da vam niko neće ništa. Hoćete da se skinem go, pa da slikate moj ku*ac - nastavio je Mijailović.

 

Potom je obraćajući se novinaru Srpskog telegrafa izrekao direktnu pretnju njemu i njegovoj porodici.

 

- Imaš li ti porodicu? Zar se ne plašiš za ženu i decu kada ovako nešto radiš? Žena ti je sigurno kurva kada joj ne smeta to što radiš. Je l' veruješ u Boga? Bog ti je dao drugi život, ati se usuđuješ da dođeš ovamo - naglasio je Mijailović.

 

Jači od zakona

 

Srpski telegraf je prvi još pre dva meseca pisao kako bahati fudbaler bespravno gradi akva-park na prostoru od 4.000 kvadrata na Adi Ciganliji. Nadležne inspekcije tada su zapečatile gradilište i tražile obustavu radova. Bivši fudbaler, očigledno misleći da je jači od zakona, nastavio je da gradi.

 

Nudio mito

 

Nikola Mijailovićje na početku razgovora s novinarom Srpskog telegrafa izvadio štos novčanica od po 100 evra i ponudio mito.

 

- Za koliko para vi klošari novinari radite? Za 200-300 evra? Evo, daću ti ja 500 evra i da te ne gledam više ovde - rekao je Mijailović brojeći novac.

 

- Vi ste rođeni za Hitlera, da vas sve zajedno stavi u gasnu komoru i sve vas zapali - poručio je on.

 

Apel redakcije Srpskog telegrafa

 

Zaštitite nas od bahatih pojedinaca

 

Redakcija Srpskog telegrafa posle pretnji našoj novinarskoj ekipi apeluje na sve nadležne institucije da nas zaštite od bahatih pojedinaca koji očigledno smatraju da su iznad zakona zbog toga što su javne ličnosti, odnosno da im je zato što su poznati dozvoljeno da grade mimo propisa, prete novinarima smrću, nude mito i čine druga brojna krivična dela. O pretnjama po život našem novinaru i foto-reporteru Vladimiru Živanoviću i Borisu Mirkovu redakcija Srpskog telegrafa je odmah juče obavestila policiju.


Komentari (0) OSTAVI KOMENTAR


Ostavi komentar

NUNS zadržava pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni na veb sajtu.
Neće biti objavljivani komentari koji sadrže govor mržnje, pretnje, uvrede i psovke.
Očekujemo da tekstovi budu pravopisno i gramatički ispravni.
Komentari objavljeni na ovom veb sajtu predstavljaju privatno mišljenje njihovih autora a ne zvaničan stav NUNS-a.

Ime i prezime

Komentar