BAZENUNS.RS

 

20. 06. 2016. TelegrafKomentari (0)

Kesiću prete smrću zbog montaže

U originalnom snimku se vidi da Zoran komentariše kako bi referendum Škotske mogao da obezbedi legitimitet i mnogim drugima, koji žarko žele da se osamostale, ali je nastavak Kesićevog izlaganja izmontiran, što jasno pokazuje video-snimak koji je objavljen na zvaničnoj YouTube stranici njegove emisi

Zoranu Kesiću, voditelju satiričine emisije “24 minuta”, prete smrću zbog snimka u kojem navodno ismeva Republiku Srpsku i Srbe. Međutim, potvrđeno je da je video u kojem Kesić ismeva Srbe izmontiran, što se najbolje vidi u originalnom snimku.

 

U originalnom snimku se vidi da Zoran komentariše kako bireferendum Škotske mogao da obezbedi legitimitet i mnogim drugima, koji žarko žele da se osamostale.

 

– Juče Krim, danas Škotska, sutra Katalonija, preksutra što da ne, Republika Srpska…mada, možda bolje ne Republika Srpska, ne znam da li ste videli kako izgleda na mapi? Na šta ovo liči? Pozdrav našim gledaocima u Banjaluci – je Kesić zaista izjavio u svojoj emisiji, ali je nastavak u izmontiranom snimku lažan.

 

U drugom delu snimka koji je je izmontiran, Kesić navodno govori “budale”, posle čega se smeje, izvinjava, i dodaje “ali jesu”.Međutim, ove rečenice su preuzete iz neke druge Kesićeve emisije i stavljene u kontekst u kojem ispada da on vređa Srbe i Republiku Srpsku.

 

– Uostalom, kako bilo ko može da bude protiv nezavisnost, protiv samostalnosti, protiv slobode? Zar biste sprečili vašu ćerku tinejdžerku da ode iz porodičnog doma u stan nekog čike i osamostali se? Ko može da zameri Nikolini Pišek što hoće žena da se otcepi od onog bulevara? Ima li većeg ponosa, nego kada vaše čedo krene svojim putem? – je ono što je Kesić zaista rekao u nastavku emisije o kojoj bruji čitava Srbija.


Komentari (0) OSTAVI KOMENTAR


Ostavi komentar

NUNS zadržava pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni na veb sajtu.
Neće biti objavljivani komentari koji sadrže govor mržnje, pretnje, uvrede i psovke.
Očekujemo da tekstovi budu pravopisno i gramatički ispravni.
Komentari objavljeni na ovom veb sajtu predstavljaju privatno mišljenje njihovih autora a ne zvaničan stav NUNS-a.

Ime i prezime

Komentar